هوش مصنوعی چیست دادا

برخی وقت ها در مورد هوش مصنوعی بزرگ نمایی می کننید. در دهه های اخیر شاهد پیشرفت های بزرگی در زمینه هوش مصنوعی در بخشهای عملی و نظری بوده ایم. برای مثال در بخش عملی ، رایانه ها باعث ایجاد تغییرات شگرفی در تولیدات صنعتی شده اند و کارهای      عمده ای به عهده آنها گذاشته شده است که شاید تصور آن در سالهای گذشته دور از ذهن بود. اما ببینیم در اینجا چه چیزی باعث ایجاد   زمینه های مشترک مطالعاتی بین علوم دینی و علوم تجربی شده است؟ پریسا اسلامی کارشناس مهندسی راه آهن می گوید:

" با استفاده از رایانه می توان درک روشنی از عملکرد ذهن بشر به دست آورد. چرا که اساس کار برنامه های رایانه ای بر پایه تئوریزه کردن دقیق فعالیت ها بنا شده است. بنابراین برای این که یک رایانه بتواند مانند یک انسان عمل کند. باید تمام جوانب ذهن بشر به صورت کاملا" دقیقی تئوریزه و مستندسازی شود. "

این امر به مطالعه دقیق و همه جانبه انسان منتهی می شود که باعث ایجاد زمینه مشترک مطالعاتی بین علوم دینی و علوم تجربی شده است. بنابراین شبیه سازی رایانه از هوش بشری یک انگیزه برای مطالعه دقیقتر علمی به صورت نظری از ادراک انسان شده و نظریات قابل ادراکی تولید کرده است. که کاملا" قابل آزمایش هستند. برای مثال زمانی که یک عملکرد ذهنی خاص را روی رایانه برنامه ریزی کنیم. پس از به جریان انداختن برنامه، می توان دید که چطور نتایج با اجرای بشری جفت میشود. پریسا اسلامی می گوید: " کارشناسان هوش مصنوعی، نظریه ای را تحت عنوان هوش مصنوعی قوی ارائه می کنند. بر طبق این نظریه سرانجام تمام جوانب هوش بشری در قالب رایانه پیاده خواهد شد که میتوان این بخش از این نظریه را به عنوان مباحث وابسته به هدف عالی نامید. در بخش دیگر این نظریه آمده است که اساسا" ذهن بشری یک برنامه رایانه ای برای تمام اهداف و تصمیمات خود تهیه و اجرا می کند که این بخش از بحث . علم ماوراء الطبیعی را شامل می شود و نظراتی در باره ذات عقل بیان می کند.بدانیم هوش مصنوعی چیست.